Skip to main content
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkwijze

Bouwen en verbouwen is een complexe materie geworden, waar expertise, creativiteit, regelgeving en betaalbaarheid mekaar moeten vinden. De synergie tussen technisch, esthetisch, juridisch en financieel advies bepalen de slaagkansen en de succesratio van jouw project klein of groot.

De eerste stap

Je bent op zoek naar een partner die je pril idee op alle vlak aan haalbaarheid onderwerpt. Een actieplan netjes rubriceert en het proces van A tot Z delegeert. Neem contact voor een vrijblijvend intakegesprek. We luisteren graag naar wat jij zoekt.

The next best step

In het beste geval hebben we een match !  Proficiat en welkom bij Jukta. Zoals beloofd werk je voortaan met 1 dedicated Jukta-ambassador die jouw dossier ter harte neemt en je nummer 1 aanspreekpunt is tijdens de volledige verdere uitvoering.

Leren/ evalueren

Future proof bouwen en verbouwen, het hete hangijzer als gevolg van snel wijzigende maatschappelijke prioriteiten. Het veronderstelt continue marktstudie, advies en opleiding. 

Uw Jukta ambassador geniet van permanente input vanuit diverse zustervennootschappen en een alert aannemerscollectief om zijn klanten in de kopgroep te houden. En evalueren en opvolgen van alle inspanningen behoort tot de kern van zijn opdracht.

Tot aan het gaatje

Een lange weg verdient een mooi slot. De oplevering van jouw project als referentie voor een volgende Jukta-klant is waar wij naar streven. We zien graag dat het goed is.

Ook zorgeloos
bouwen
met Jukta?